خواص هلو انجیری
خواص هلو انجیری:
#هلوانجیری
نام علمی: PRUNUS PERSICA DONUT
خانواده: گل سرخیان Rosaceae
مبدأ هلوانجیری نواحی گرم چین است که از حدود 3000 سال پیش از میلاد مسیح کشت می شده است...
🍑هلو انجیری از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و دارای خواص زیر می باشد :
🍑هلو انجیری ملین است و باعث تسکین تشنگی می شود.
🍑برای رفع بوی بد دهان مفید است.
🍑روغن مغز هسته هلو انجیری برای درد گوش و گرفتگی مجرای گوش مفید است.
🍑مغز هسته آن خون را تصفیه می کند.
🍑همچنین مغز هسته آن برای رماتیسم مفید است.
🍑جوشانده برگهای درخت هلو انجیری برای بیماریهای پوست مفید است.
🍑برای بیماری های مجاری ادرار ، سنگ کلیه و ورم مثانه جوشانده برگ های درخت هلو انجیری را تهیه کرده و یک فنجان در روز بخورید .
🍑دم کرده برگ یا گل هلو انجیری برای رفع سیاه سرفه استفاده می شود.🍑
بهترین ماسک زیبایی را می توانید از آن تهیه کنید. برای طراوت و جوان کردن پوست هلو انجیری را پوست کنده وله کنید و روی پوست قرار داده و بگذارند مدت 20 دقیقه بماند و پس از آن صورت را با آب بشوئید.
🍑جوشانده پوست درخت هلو انجیری اثر تب بر دارد.
🍑خوردن آن سموم را از بدن خارج می کند.
🍑برای کاهش وزن مناسب است.
🍑هلو انجیری میوه خوبی برای اشخاص مسن است مشروط براینکه با شکم خالی بخورند که زود هضم شود.